#BackToSchool

Un asistent virtual și asigurări online pentru o reacomodare mai ușoară

 

 

Înscrie-te acum

#BackToSchool – Un asistent virtual și asigurări online pentru o reacomodare mai ușoară

A început sezonul acela greu, în care peste tot vezi mesajul #BackToSchool și, fie că ai copii la școală sau nu, simți și tu din greu ce înseamnă această perioadă. E mai degrabă un #BackToWork – întoarcerea la ritmul intens de lucru – și lăsarea în urmă a amintirilor de vacanță și a zilelor lungi și leneșe de vară.

Ca un făcut, acum nu doar școala, munca și responsabilitățile zilnice te copleșesc. Tot acum începi să îți amintești de toate treburile pe care le-ai amânat la nesfârșit, pentru că ”nesfârșitul” a venit.

Asigurările tale expiră și parcă nici ITP la mașină nu mai ai mult timp...

Părinții te întreabă dacă te-ai ocupat și de asigurările lor, pentru că mereu le-ai făcut tu...

S-a scumpit curentul și parcă ai vrea să vezi dacă ai cel mai bun contract, ca să nu plătești mai mult decât e cazul....

Și la gaz e cam aceeași situație...

Ți-a expirat abonamentul la sală, pentru că nu prea ai mai trecut pe acolo peste vară...

Cei mici vor și ei abonamente la diverse activități...

Nu știi în ce direcție să o iei și ai vrea să rezolvi totul online, cu câteva click-uri, să nu mai alergi pentru orice. Sherlook.ro te poate ajuta în această situație. Chiar dacă nu rezolvă toate problemele (încă), te poți baza pe asistentul tău virtual pentru cele mai potrivite oferte de RCA online și asigurări de călătorie pentru tine și cei dragi. Iată principalele beneficii pe care ți le oferă Sherlook.ro:

#BackToSchool – Un asistent virtual și asigurări online pentru o reacomodare mai ușoară

Mai mult timp, cu asigurări online

Faptul că Sherlook.ro este la dispoziția ta 24/24h, 7/7 zile pentru asigurări online, este un mare ajutor. Nu este nevoie să suni pe nimeni, nu trebuie să aștepți oferta. Totul se generează în contul pe care tu îl creezi pe site și, mai mult decât atât, datele tale sunt salvate, astfel încât la reînnoirea asigurării tot procesul va fi și mai rapid.

Introduci o singură dată informațiile mașinii tale și îți rămân în cont, iar asistentul tău virtual va ști oricând rapid să îți genereze o nouă ofertă de RCA online.

Introduci datele tale și ale membrilor familiei și sunteți rapid asigurați pentru călătoria următoare. Și aceste date rămân în contul tău, pentru ca la următoarea vacanță sau delegație în străinătate să îți poți încheia asigurarea de călătorie prin doar câteva click-uri.

Digitalizarea înseamnă economie de timp, iar Sherlook.ro a fost conceput astfel încât să optimizeze toate fluxurile, pentru ca tu să beneficiezi de toate avantajele tehnologiei.

 

Mai mulți bani, cu asigurări online

Nu doar timp economisești cu asigurări online, ci și bani. Dacă folosești contul tău de pe Sherlook.ro, ai mereu la dispoziție ofertele relevante pentru tine, astfel încât să alegi polițele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Ai toate informațiile necesare pentru a alege acele asigurări online care, pe de o parte, îți oferă protecția de care ai nevoie și, pe de altă parte, țin cu bugetul familiei tale și le poți contracta la unele dintre cele mai bune tarife.

 

O mai bună organizare, cu asigurări online

Când decizi să îți muți asigurările online la asistentul tău virtual de la Sherlook.ro, preiei controlul asupra gestionării lor. Nu trebuie să te bazezi pe un agent sau broker care poate te anunță sau nu când îți expiră asigurările, care poate îți prezintă sau nu toate ofertele din piață care ți s-ar potrivi.

Ai libertatea de a-ți încheia un RCA online sau o asigurare de călătorie oricând consideri că ai timp pentru așa ceva. Ai pe ecranul laptopului sau al telefonului ofertele pentru comparație cu doar câteva click-uri. Îți gestionezi contul în care înscrii mașinile pentru care închei RCA online și persoanele de ale căror asigurări de călătorie online te ocupi tu. Acolo ai mereu datele necesare salvate și le poți edita oricând.

Este păcat să nu profiți de beneficiile pe care ți le oferă tehnologia și era digitală. Asta ne-am spus când am adus în piața de servicii financiare din România Sherlook.ro. În această primă etapă de dezvoltare, te ajută cu asigurări online, dar imediat ce îți va deveni un asistent de bază, o să vezi că poate face mai mult pentru tine.

Îți va acorda suport în încheierea de multe alte tipuri de asigurări online, te va ajuta să găsești cea mai bună ofertă de furnizor de energie și gaz, cel mai bun operator de telefonie mobilă și va fi chiar partenerul la care apelezi când vrei un telefon mobil nou.