Despre serviciile comercializate

Calculatorul Sherlook te ajută să obții și să compari oferte de la asiguratori din diverse domenii esențiale în viața ta. Cu siguranță vrei să ai cele mai bune oferte de asigurare. Dincolo de asigurările obligatorii – RCA și PAD – ai nevoie și de asigurări facultative care să îți acopere nevoile reale de protecție, la un preț bun. 

Serviciile noastre

Calculatorul Sherlook te ajută să obții și să compari oferte de la asiguratori din diverse domenii esențiale în viața ta. 

Asigurări
Cu siguranță vrei să ai cele mai bune oferte de asigurare. Dincolo de asigurările obligatorii – RCA și PAD – ai nevoie și de asigurări facultative care să îți acopere nevoile reale de protecție, la un preț bun. 

Asigurare RCA
Poți încheia o poliță RCA prin reprezentantul unui asigurator, al unui broker sau online, prin Sherlook. 

Asigurare CASCO
Calculează cea mai bună ofertă de asigurare CASCO pentru mașina ta.

Decontare directă RCA
Dacă vrei să ai mereu controlul despăgubirii în caz de accident. 

Asigurare calatorie
Poți avea o călătorie fără griji doar dacă știi că ești asigurat împotriva oricărui risc.

Asigurare storno
Așa poți fi liniștit în cazul în care planurile de vacanță îți sunt afectate.

Asigurare sporturi extreme
Încheie o asigurare de călătorie pentru sporturi extreme și ai o vacanță reușită!

Asigurare locuinta
Cea mai important achiziție pe care o faci în viață este probabil locuința ta. Tocmai din acest motiv asigurarea de locuință este o poliță esențială.

Asigurare PAD
De mai bine de 10 ani, în România, orice proprietar de locuință este obligat să o asigure printr-o poliță PAD – Poliță de Asigurare Împotriva Dezastrelor. 

Raspundere civila
La achiziția unei asigurări de locuință, ai adesea incluse în preț și alte clauze și asigurări suplimentare. Una dintre aceasta este asigurarea de răspundere civilă față de terți. 

Asigurare bunuri
La încheierea unei asigurări de locuință, mulți cred că sunt incluse automat și bunurile din aceasta. 

Energie electrică & Gaz
Cu o piață recent liberalizată și cu prețuri în creștere în întreaga lume, este esențial să înțelegi cum să îți alegi furnizorii de energie și gaz. 

Telefonie & internet
Furnizori sunt mulți și fiecare are o serie de oferte pe care este greu să le analizezi sau să le compari. Șansele să alegi un abonament de servicii care nu ți se potrivește sau pe care plătești mai mult decât merită sunt mari. Aici te ajuta Sherlook să alegi oferta perfectă pentru tine.