Logo Sherlook

Politica de confidențialitate

Societatea noastra, S.C. AGGREGATION TECHNOLOGIES S.R.L. cu sediul în 169 A, Calea Floreasca, Cladirea A, Etaj 4, Sector 1, 014459, București, România s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului proprietatea noastră, www.sherlook.ro. Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care a intrat în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Politica de confidențialitate

Societatea noastra, S.C. AGGREGATION TECHNOLOGIES S.R.L. cu sediul în 169 A, Calea Floreasca, Cladirea A, Etaj 4, Sector 1, 014459, București, România s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului proprietatea noastră, www.sherlook.ro.

Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care a intrat în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, www.sherlook.ro. administrat de S.C. AGGREGATION TECHNOLOGIES S.R.L.

Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați, conform scopurilor declarate respectiv, in vederea pentru transmiterea de comunicari comerciale cu privire la ofertele, promotiile, produsele si serviciile oferite de compania noastră sau de partenerii noștri acreditați, societăți de asigurare, companii de brokeraj partenere, furnizori de servicii de telefonie sau internet in banda largă, furnizori de servicii de utilități. Astfel de informații se prelucrează în conformitate cu prevederile regulamentului menționat mai sus și dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:

  • informațiile colectate în scopurile mai sus arătate se refera la nume, prenume, adresa e-mail, adresă poștală, date privind bunurile asigurate, date privind identificarea contractantului sau beneficiarului serviciului ofertat sau contractat, conform și în limitele prevederilor legale în vigoare;

  • informațiile sunt divulgate terților doar în cazul în care acest lucru este absolut necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus și doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri. Detalii despre furnizorii sau partenerii nostri puteti gasi accesand acest link. S.C. AGGREGATION TECHNOLOGIES S.R.L. nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de către terți operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră în utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de căutare, indexare sau social media sau date provenind de la cookie-urile de pe website sau furnizate de dumenavoastră sau partenerii noștri acolo unde prevederile legale și acordul dumneavoastră permit acest lucru.

  • datele colectate sunt gazduite la nivel fizic pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea S.C. AGGREGATION TECHNOLOGIES S.R.L. care indeplineste cele mai inalte standard de securitate acceptate la nivelul industriei.

  • informațiile colectate sunt stocate timp de 1 an de la ultima interacțiune avută cu serviciul nostru dacă prevederile legale nu prevăd altfel.

  • în vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restricționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor, vă rugăm să accesați acest link sau să ne scrieți fie prin e-mail la adresa info@sherlook.ro, fie prin poștă la următoarea adresă poștală mun.București, 169 A, Calea Floreasca, Cladirea A, Etaj 4, Sector 1, 014459, București, România. Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră vă rugăm să accesați acest link.

  • în mod implicit, site-ul www.sherlook.ro utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cooki-urile utilizate si modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să accesați acest link.

  • prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar în scopul desfășurării corespondenței cu dumneavoastră sau în scopurile declarate la abonare in cazul newsletter-elor. Dacă echipa care răspunde de gestionarea mesajelor primite nu vă poate răspunde la întrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastră altui serviciu internalizat sau externalizat de supor clienți. Veți fi informat prin e-mail care este acest serviciu și de faptul că cererea dumneavoatră va fi preluată de acel serviciu. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați.

  • în vederea furnizării de servicii electronice la distanță vă rugăm să consultați și condițiile noastre de utilizare ale acestor servicii accesand acest link.

  • noi folosim de asemenea canalele de social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest site cu butoane specifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de YouTube sau să urmăriți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care procesează datele dvs. personale când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitați la activitățile noastre  pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. Personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai sus, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate înainte de a le utiliza.

Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului www.sherlook.ro constituie un accept expres al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail info@sherlook.ro. Vă promitem că vom trata cu toată seriozitatea sugestiile și eventualele solicitări, conform obligațiilor legale.

 

Informare privind GDPR

In conformitate cu Regulamentul general al Uniunii Europene privind protectia datelor (https://sherlook.ro/info-ro/politica-de-confidentialitate) Sherlook România va informeaza dupa cum urmeaza:

Pentru a face demersuri in vederea incheierii de contracte de asigurare cu Sherlook România, marca a AGGREGATION INSURANCE ASSISTENT ÎN BROKERAJ SRL, persoana juridică cu sediul in Bucuresti, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A, etajul 4, biroul 2083 RESCO-WORK 03 , avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/19691/2021, cod unic de inregistrare 45207767 și în ce privește celelalte servicii de către AGGREGATION TEHNOLOGIES SRL persoana juridică cu sediul in Bucuresti, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A, etajul 4, camera Aristotel, biroul 2082 RESCO-WORK 07, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/15867/2021, cod unic de inregistrare 44900322 (“Sherlook”), cat si pentru executarea sau, dupa caz, reinnoirea unui astfel de contract, datele dumneavoastra personale, inclusiv, dar fara a se limita la cele de pe copia actului de identitate sau de pe alte documente de identificare, dupa caz, date privind sanatatea, imaginea dvs. vor fi colectate si prelucrate de catre Sherlook. In consecinta, fara a avea la dispozitie datele dumneavoastra cu caracter personal necesare, Sherlook nu va putea sa incheie polita de asigurare pe care o solicitati sau, dupa caz, nu va putea executa contractul de asigurare in care sunteti/veti fi parte/ale caror efecte se produc fata de dvs., inclusiv dar fara a se limita la activitatea de plata a despagubirilor. O eventuala prelucrare ulterioara in scopuri statistice se va face cu respectarea principiului reducerii la minim a datelor si, in masura in care este posibil, va exclude prelucrarea datelor cu caracter personal, presupunand date agregate, care nu sunt utilizate in sprijinul unor masuri sau decizii privind o anumita persoana fizica.

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de Sherlook pentru urmatoarele scopuri:

Prestarea serviciilor de asigurare (cotatii, managementul riscului, ofertare, emitere, administrare polite, memento plati scadente, reinnoiri polite, instrumentarea si solutionarea daunelor, exercitarea dreptului de regres si/sau, dupa caz, verificari in scopul prevenirii si identificarii potentialelor fraude);

  • Marketing si scopuri statistice, in cazul in care va exprimati consimtamantul pentru acest scop;

  • Indeplinirea unor obligatii legale si cerinte ASF sau ale altor autoritati.

  • Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se face in baza:

Contractului de asigurare in care sunteti parte, pe care solicitati sa il incheiati sau in baza caruia solicitati o despagubire sau, dupa caz, interesul legitim al Sherlook de a realiza un management al clientilor in vederea subscrierii, precum si de a preveni acordarea nejustificata a platilor de despagubiri;

Consimtamantul dumneavoastra conform Formularului de Acord in acest sens;

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate catre: autoritati de stat (inclusiv instante, autoritati fiscale), furnizori de servicii (inclusiv reasiguratori, furnizori de servicii de calculatie a primelor, unitati reparatoare, clinici, consultanti, experti, dezvoltatori de servicii IT, societati de arhivare), intermediari, alte companii din Grupul Sherlook si alti destinatari imputerniciti expres de catre Sherlook, in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal si cu scopurile prelucrarii.

Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate pentru incheierea contractului de asigurare, pentru executarea acestuia, inclusiv pentru acordarea de despagubiri, vor fi retinute in baza de date Sherlook, pentru faza de ofertare 60 de zile de la data emiterii ofertei si dupa incheierea contractului, pe perioada in care dvs. sunteti Contractant Sherlook, Client, beneficiar al despagubirii (inclusiv tert de contract, in conditiile in care efectele contractului se produc fata de dvs.), la care se va adauga perioada de timp in care datele sunt necesare pentru exercitarea de catre Sherlook a drepturilor rezultand din contractul/contractele de asigurare si pentru indeplinirea obligatiilor rezultand din legislatie si din reglementarile interne privitoare la stocare.

 

Aveti urmatoarele drepturi ce rezulta din Regulamentul UE privind protectia datelor cu caracter personal:

  • Dreptul de Acces – puteti solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal;

  • Dreptul de Rectificare sau de actualizare – puteti solicita companiei sa corecteze datele dvs. cu caracter personal care sunt inexacte sau incomplete;

  • Dreptul de Ştergere – puteti solicita Sherlook sa stearga datele dvs. cu caracter personal in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele temeiuri:

  • Atunci cand datele cu caracter personal nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate;

  • Va retrageti consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea si daca nu exista alt temei juridic pentru prelucrare;

  • Va opuneti procesului decizional automatizat si nu exista temeiuri juridice intemeiate care sa prevaleze pentru prelucrare sau va opuneti prelucrarii in scopuri de marketing direct;

  • Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

  • Datele cu caracter personal trebuie sa fie sterse pentru a respecta obligatia legala in temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern care se aplica companiei;

  • Datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferta serviciilor societatii informationale.

  • Dreptul de Restrictionare – puteti solicita Sherlook sa restrictioneze modul in care prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele:

  • Contestati exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioada care sa permita Sherlook sa verifice exactitatea datelor dvs. cu caracter personal;

  • Prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si solicitati in schimb restrictia de utilizare a acestora;

  • Sherlook nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar ele sunt solicitate de dvs. pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in justitie;

  • V-ati opus prelucrarii in conformitate cu dreptul de a obiecta si procesului decizional automatizat, in asteptarea verificarii daca temeiurile legitime ale companiei prevaleaza asupra temeiurilor dvs.

 

Informare privind protectia datelor cu caracter personal

Avand in vedere ca, urmare a faptului ca veti completa datele cu caracter personal ale dvs. sau ale altor persoane, Sherlook va prelucra aceste date in scopul furnizarii de servicii de asigurare sau in alte scopuri agreate, dupa caz, va rugam sa parcurgeti prezenta Informare privind protectia datelor cu caracter personal:

  • Dreptul la Portabilitate – puteti solicita Sherlook primirea datelor dvs. cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent, prelucrabil automat sau, in masur in care este posibil din punct de vedere tehnic,  sa transfere datele dvs. cu caracter personal catre o alta organizatie;

  • Dreptul de a obtine confirmarea cu privire la faptul ca datele cu caracter personal referitoare la Dvs. sunt sau nu prelucrate si comunicate intr-o forma inteligibila;

  • Dreptul de va modifica sau retrage consimtamantului. Acest drept se aplica numai daca a fost colectat consimtamantul dvs. – va puteti retrage oricand consimtamantul  pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru care v-ati dat consimtamantul, fara a aduce atingere legalitatii consimtamantului dat inainte de revocare;

  • Dreptul la opozitie – puteti sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal care o privesc, cu exceptia cazului in care Sherlook demonstreaza ca are motive legitime care justifica prelucrarea;

  • Dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau stergere sau restrictionare a prelucrarii;

  • Dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor;

  • Dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va rugam ca, in cazul in care, in vederea incheierii sau executarii unui contract de asigurare cu Sherlook, ne transmiteti (si) datele cu caracter personal ale altei persoane, sa comunicati prezenta Informare persoanei respective si sa luati Acordul acesteia, in cazurile aplicabile. In cazul in care datele cu caracter personal comunicate sunt ale unui minor, parintele sau tutorele va fi cel informat pentru copilul minor.

Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la exercitarea drepturilor mentionate mai sus sau la retragerea consimtamantului, precum si pentru a ne adresa orice alte intrebari privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteti sa contactati Sherlook la adresa de e-mail: info@sherlook.ro, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor si/sau la adresa postala mentionata mai mai sus.