Logo Economo

Ce treabă au asigurările cu...iubirea?

Pai au. Mai ales asigurările online și mai ales asigurările online încheiate inteligent, cu ajutorul unui asistent virtual cum este cel de la Sherlook.ro. 
ATENȚIE! Vă avertizăm de acum că acest articol conține pasaje pe care unii le pot considera ”dulcegării”, dar care susținem că au o foarte strânsă legătură cu realitatea vieții noastre. 
 

Care credeți că este cel mai frumos cadou pe care îl puteți face perechii voastre de Dragobete sau de orice altă zi a îndrăgostiților alegeți să sărbătoriți? Exact! Timpul vostru. Nu vă putem ajuta să aveți o zi mai scurta la serviciu sau să nu mai fie nevoie să alergați după copii la grădiniță, dar vă putem ajuta ori de câte ori aveți nevoie de o asigurare online.

Un RCA online sau o asigurare de călătorie online înseamnă timp economisit pentru ceea ce contează. Iar zilele acestea contează timpul investit în relația cu perechea voastră.

Dacă vreți, putem merge chiar mai departe cu ideile de ziua îndrăgostiților legate de asigurări online:

Revenind însă la ceea ce contează cel mai mult, dacă nu ai testat încă asigurările online, este bine să știi că sunt de mare ajutor când vrei să faci economie de timp pentru lucruri mai importante.

Poți intra pe sherlook.ro oricând, la orice oră și în orice zi. Ofertele ți se generează exact atunci când ai nevoie și tu doar alegi și te asiguri din câteva click-uri. Scapi de stresul relației cu agentul de asigurare sau brokerul care lucrează, ca și tine, de la 9.00 la 18.00.

Dacă devii client recurent, beneficiile sunt chiar mai mari, inclusiv în termeni de timp economisit. Odată ce îți introduci datele, acestea vor fi folosite de asistentul tău virtual și la următoarele polițe de asigurare, fără a mai fi nevoie să repeți întregul proces.

Așadar, așa cum se spunea odată că dragostea trece prin stomac, zicem noi ca acum trece prin calendarul tău zilnic și orice minut pe care îl poți economisi pentru a-l petrece cu perechea ta contează mai mult decât orice.

Lasă asistentul digital de la Sherlook.ro să facă treaba în locul tău și tu doar bucură-te că ai asigurare online valabilă oricând și ceva mai mult timp pentru ai tăi.

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo