Logo Economo

Cum îți faci o asigurare de călătorie online

Poate ai auzit cât este de simplu să îți faci o asigurare de călătorie online dar, dacă nu ai încercat niciodată, nu știi cum este. Iată cei 6 pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a încheia o asigurare prin sherlook.ro. 

Când alegi să pleci în călătorie, cea mai complicată parte poate fi bagajul (pentru că niciodată nu este ușor să decizi ce iei cu tine și ce nu), dar cea mai simplă parte este asigurarea de călătorie. Asta dacă decizi să o închei online prin Sherlook.ro. Este atât de simplu și de rapid să închei o asigurare online, încât o poți face chiar în aeroport  dacă ai uitat de acest aspect, direct de pe telefonul tău mobil.

Iată pe scurt pașii pe care trebuie să îi parcurgi dacă vrei o asigurare de călătorie online de la Sherlook.ro

Pasul 1: Alege destinația

Trebuie să ne spui în primul rând care este zona pentru care ai nevoie de acoperire prin asigurare de călătorie. Poți opta pentru:

  • Europa
  • Întreaga lume, exceptând SUA
  • Întreaga lume, dacă simți că spiritul tău de aventură te cheamă.

Pasul 2: Completează formularul de necesități

Avem nevoie de câteva date personale pentru a demara procesul de căutare a ofertelor potrivite pentru tine.

Pasul 3: Informații suplimentare despre călătoria ta

Este nevoie să completezi vârsta ta și să precizezi dacă ai nevoie de acoperire pentru activități sportive sau nu. Nu ignora acest aspect. Nu orice asigurare de călătorie acoperă riscurile implicate de activități sportive, iar prin activități sportive se pot înțelege foarte multe activități la care poate nici nu te gândești acum. Analizează așadar cu atenție programul vacanței tale și bifează rubrica de activități sportive dacă este cazul.

Tot acesta este pasul la care poți adăuga și alți pasageri pe asigurarea ta de călătorie. Nu este nevoie ca fiecare membru al familiei tale să își facă separat asigurare de călătorie online. Poți face tu pentru toți.

Alte date esențiale sunt cea a plecării și cea a întoarcerii. În funcție de durata călătoriei, variază prețul poliței de asigurare.

Va trebui să precizezi și modalitatea de transport aleasă pentru călătorie: tren, avion, mașină personală, motocicletă etc.

Scopul călătoriei este o altă informație necesară pentru a încheia o asigurare de călătorie online. Poate fi o călătorie în scop de business, o vacanță sau o călătorie de studii.

Câteva condiții trebuie îndeplinite pentru a merge mai departe cu asigurarea de călătorie online. Este nevoie să declari pe propria răspundere că ești în România în momentul încheierii asigurării de călătorie, că nu ai COVID și că ai înțeles și acceptat termenii și condițiile prevăzuți în sistemul de încheiere a asigurării de călătorie online prin sherlook.ro.

Pasul 4: Oferta de asigurare de călătorie online

Odată introduse datele de mai sus, se generează oferta de asigurare de călătorie online. Ai posibilitatea de a alege cea mai ieftină asigurare sau pe cea cu cele mai multe acoperiri incluse. Alegerea îți aparține și este la distanță de un click.

Pasul 5: Asigurarea aleasă

Odată ce ai ales oferta care consideri că ți se potrivește cel mai bine, primești sumarul serviciilor de asigurare pentru care ai optat.

În acest pas vezi, centralizat, care este acoperirea de care beneficiezi, servicii incluse, sumele limită de despăgubire și nu numai

De precizat este că oferta prezentată la acest punct este valabilă 10 zile.

Pasul 6: Plătești în siguranță

Ultimul pas este cel în care efectuezi plata pentru asigurarea de călătorie. Aceasta se realizează în siguranță, prin procesatorul de plăți online de la Netopia.

Asta a fost tot și te asigurăm că să închei o asigurare de călătorie online prin Sherlook.ro durează chiar mai puțin decât a durat să citești acest articol.

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo