Logo Economo

De ce o asigurare auto online îți poate face viața mai ușoară?

O asigurare auto online este o normalitate în era digitală în care trăim acum. Avantajele sale sunt incontestabile și ceea ce îți rămâne de făcut este doar să alegi cel mai bun furnizor de servicii de asigurare online.

Din fericire, era digitală a cuprins complet și domeniul asigurărilor. Dacă deja ești obișnuit să comanzi haine, electronice, mâncare și orice altceva online, de ce nu ai face asta și cu asigurările? De altfel, trecerea în era digitală a asigurărilor online este și motivul pentru care asistentul tău virtual de la Sherlook a apărut.

Să luăm exemplu celor mai răspândite tipuri de asigurări din România – polițele de asigurare auto. O asigurare auto îți trebuie dacă ai mașină și este unul din punctele listei tale recurente de obligații financiare.  De ce nu ai încheia o asigurare auto online?

De ce te scapă o asigurare auto online?

  1. În primul rând, de grija detaliilor logistice implicate de modul clasic de a-ți asigura mașina pe care îl foloseai până acum.

Nu mai este nevoie să notezi undeva data la care îți expiră asigurarea și apoi în altă parte să îți notezi că trebuie să verifici ce ai notat dincolo. Sigur, este o exagerare și, de la un punct încolo, o glumă, dar este o grijă și nu poți nega. O asigurare RCA online vine la pachet cu o serie de servicii suplimentare, printre care inclusiv posibilitatea de a primi un reminder cu puțin timp înainte ca polița ta să expire.

  1. De grija menținerii legăturii cu un agent care să îți încheie asigurarea.

Nu toată lumea are un broker sau un agent de asigurare în cercul său de apropiați. Asta însemnă că, atunci când se apropie termenul de expirare a poliței RCA, mulți încep să caute pe cineva care să le dea oferte pentru reînnoire. Nu întotdeauna găsești pe cineva care să îți inspire încredere și nu mereu serviciile primite sunt cele pe care ți le dorești.

Ce beneficii îți aduce o asigurare auto online?

  1. Economie de timp

Să închei singur o asigurare RCA online este mai rapid decât orice altă formă a procesului de asigurare. Nu trebuie decât să accesezi un calculator de tarife cum este cel de la Sherlook, să introduci câteva date și, cu câteva clickuri, ai plătit și ai și primit prin e-mail polița de asigurare.

  1. Flexibilitate

Nu mai depinzi de programul de lucru al nimănui. O asigurare auto online poți încheia oricând, de oriunde. Dacă ți-ai amintit la miezul nopții că îți expiră RCAul, nu deranjezi pe nimeni dacă intri pe un website cum este sherlook.ro, unde asistentul tău virtual este disponibil pentru o asigurare RCA online 24/24, 7/7, fără nicio condiționare.

  1. Economie de bani

Economia de timp în sine este și o economie de bani, dar este mai mult decât atât. Un calculator de RCA ca cel pe care îl găsești la Sherlook te asigură că poți compara mereu ofertele care ți se potrivesc, alegând-o ce cea pe care o consideri cea mai avantajoasă pentru tine.

O asigurare auto online este viitorul și acesta este un proces ireversibil. Întrebarea nu este dacă vom ajunge cu toții treptat să  ne facem asigurare RCA online, ci unde și cum.

Furnizorii de astfel de servicii trebuie să vină cu servicii care să satisfacă și cele mai exigente cerințe ale clienților pentru a-i atrage și pentru a-i convinge.

Din acest motiv, nu vorbim despre Sherlook.ro ca despre un simplu site prin intermediul căruia îți poți încheia asigurări. Vorbim despre un asistent virtual care face mult mai mult decât să îți ofere o asigurare auto online:

  • Îți preia datele și le asociază contului tău, pentru a nu fi nevoit să le introduci de fiecare dată când ai nevoie de o asigurare RCA online
  • Calculează rapid ofertele care ți se potrivesc și îți oferă posibilitatea de a o alege pe cea care ți se pare cea mai bună după propriile tale criterii
  • Este nepărtinitor și îți prezintă echidistant ofertele
  • Îți trimite remindere cu privire la data de expirare a asigurării auto online
  • Este mereu la dispoziția ta și ai diverse căi de comunicare prin care poți cere informații suplimentare dacă ai nevoie.

Suntem în era digitalizării. Următoarea ta asigurare auto trebuie să fie încheiată online pentru a înțelege avantajele.

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-51678, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/5065/1997, CUI: 9557790, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK-096.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo