Logo Economo

Rezoluții de început de an: 2023 poate fi anul tău.

2023 poate fi un an mai bun. Ține de fiecare dintre noi să găsim acele schimbări de care este nevoie și acele instrumente care să ne ajute să ne facem viața mai ușoară și mai frumoasă. Asistentul digital de la Sherlook.ro este unul dintre ele.

Rezoluții pentru un an nou mai bun

Cu un 2022 care se apropie de final, ne gândim cu toții la ceea ce urmează. Contează mult care sunt aspectele pe care îți concentrezi atenția. În funcție de ele îți vei ghida viziunea față de viitor. Poți să te gândești la inflație, la criza economică, la războiul din Ucraina, la diversele epidemii care amenință lumea sau... Poți alege să te concentrezi pe ceea ce poți face tu în viața ta de zi cu zi pentru un 2023 mai bun.

  1. Ai mai multă grijă de timpul tău

Într-o lume în care nu știm în câte direcții să ne împărțim mai repede, când vrem să fim oameni de business de succes, părinții perfecți, prietenii ideali, să muncim, să ne distrăm dar să ne și odihnim – toate odată dacă s-ar putea este clar că avem nevoie de prioritizare și de instrumente care să ne ajute. Ai mai mare grijă de timpul tău:

  • Fă cumpărături online ca să scutești drumuri inutile
  • Ascultă cărți audio cât stai în mașină în drumurile tale zilnice
  • Plătește facturile online – o poți face la orice oră, fără să mai ții cont de programul nimănui. Poți merge chiar mai departe, configurându-ți plăți automate.
  • Pentru asigurări – fie ca sunt asigurări RCA sau asigurări de călătorie, folosește un asistent digital cum este cel de la Sherlook.

 

  1. Economisește

Nu trebuie să intri în panică ascultând toate prognozele economice, dar să iei niște măsuri de economisire nu strică niciodată. Dacă ești mai atent la cheltuielile tale, ai un sentiment de control și de liniște. În plus, este uneori incredibil să vezi cât de multe poți face cu bani pe care, de altfel, i-ai economisit fără prea mare efort. Pandemia a fost o perioadă care a dovedit că mulți au fost capabili de economii mai mari decât s-ar fi putut gândi.

  • Fă liste de cumpărături cu ceea ce ai nevoie și încearcă să nu cumperi multe articole pe lângă acestea;
  • Fă drumuri mai rare la mall. Limitezi astfel tentația de a cumpăra lucruri inutile;
  • Gătește mai mult. Acum ai atâtea gadgeturi pentru bucătărie care te pot ajuta, încât nimeni nu mai are scuza că nu știe/poate să gătească. Vei fi surprins de economiile pe care el poți face dacă nu mai comanzi mâncare în fiecare zi;
  • Folosește asistentul digital de la Sherlook pentru încheierea de asigurări. Așa te asiguri că poți compara ofertele care ți se potrivesc și o alegi pe cea care ți se pare cea mai avantajoasă.

 

  1. Investește în tine

Dacă ai reușit să economisești timp și chiar bani, este o realizare. Contează însă ce faci cu resursele economisite. Investește-le în tine în 2023, în dezvoltarea ta și în calitatea vieții tale

  • Petrece mai mult timp cu cei dragi. Alege cu grijă oamenii cu care îți petreci timpul. Nu îl irosi pe întâlniri și discuții care nu îți aduc bucurie și nu îți îmbunătățesc viața cu nimic;
  • Citește, fă cursuri care au legătură cu pasiunile tale, nu doar cu profesia și locul de muncă;
  • Călătorește mai mult. Banii economisiți din alte aspecte ale vieții merită investiți în călătorii care să te îmbogățească sufletește.

Orice schimbări decizi să faci, 2023 poate fi un an mai bun pentru tine, independent de contextul extern. De multe ori, micile lucruri pe care le facem în fiecare zi sunt cele care dau cu adevărat nivelul de calitate al vieții noastre.

Să aveți un an bun și nu uitați că asistentul digital de la Sherlook.ro este aici pentru a vă face viața mai ușoară!

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo