Logo Economo

Vreau o nouă asigurare RCA. Ce trebuie să fac?

Orice șofer corect vrea să aibă o asigurare RCA valabilă, pe care să se poată baza în cazul unui eveniment. Este firesc. Așa cum este firesc să existe temeri și întrebări în contextul falimentului EUROINS, recent declarat.

Cea mai des întâlnită întrebare pe care o primesc colegii noștri de la call center de când s-a declarat falimentul EUROINS în România este ”Cum ar trebui să aleg noua asigurare RCA, astfel încât să nu mai am probleme?”. Întrebarea este de înțeles. În numai 8 ani, au fost 4 falimente sonore în piața de asigurări. Este firesc să scadă încrederea clienților în companiile care oferă polițe RCA, chiar dacă aceste temeri nu au un temei solid. Sunt câteva criterii de care îți recomandăm să ții cont dacă ești acum în situația de a încheia o nouă poliță RCA.

  • Compară prețurile: Verifică tarifele oferite de diferiți asigurători pentru polița ta RCA. Asigură-te că obții cel mai bun raport calitate-preț. Comparatorul de la Sherlook.ro este soluția perfectă pentru acest lucru.
  • Verifică reputația asigurătorului: Caută informații despre asigurători și reputația lor pe piață. Verifică recenziile clienților, evaluările și feedback-ul online pentru a obține o perspectivă asupra experienței altor persoane cu asigurătorii respectivi.
  • Servicii și asistență la daună: Verifică ce tip de servicii și asistență oferă asigurătorul în caz de daune sau accidente. Asigură-te că asigurătorul are un proces clar și eficient de gestionare a dosarelor de daună, a reclamațiilor și că oferă suport prompt și profesionist în caz de nevoie.
  • Analiza condițiilor și a excluderilor: Citește cu atenție condițiile contractuale și excluderile poliței RCA. Asigură-te că înțelegi în mod clar ce este acoperit și ce nu este acoperit de poliță pentru a evita surprize neplăcute în caz de daune.
  • Suportul pentru clienți: Verifică dacă asigurătorul oferă un serviciu de relații cu clienții prompt și eficient. Verifică opțiunile de contact, disponibilitatea și calitatea asistenței oferite în caz de întrebări sau probleme. Oricum ar fi, dacă închei asigurările prin Sherlook.ro, știi deja că găsești la noi asistență oricând ai nevoie. Te putem ajuta și în relația cu asiguratorul.
  • Recomandări personale: Poți cere recomandări și păreri de la prieteni, familie sau colegi care au avut experiență cu asigurători diferiți. Opiniile lor personale ar putea oferi o perspectivă utilă în procesul de luare a deciziei. Până la urmă, renumele bun al unei companii pălește dacă un apropiat al tău a avut probleme în obținerea unei despăgubiri sau un alt aspect de acest tip.

Recomandarea noastră este să alegi să îți închei asigurarea RCA online, prin Sherlook.ro. Există câteva avantaje incontestabile pe care le oferă serviciile asistentului nostru virtual:

1. Accesibilitate și comoditate: Încheierea unei asigurări RCA online îți oferă posibilitatea de a face acest lucru de oriunde, în orice moment, de pe laptop sau telefon. Nu mai trebuie să te deplasezi la o sucursală sau să aștepți.

2. Comparare ușoară a ofertelor: Online, prein Sherlook.ro poți compara rapid și eficient diferite oferte de asigurări RCA de la mai mulți asigurători. Introduci datele tale și primești într-un timp scurt oferte personalizate de la companii de asigurări. Ai posibilitatea de a obține o imagine clară asupra opțiunilor disponibile și de a alege polița care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

3. Economie de timp și eficiență: Procesul de încheiere a unei asigurări RCA online este rapid și eficient. Nu trebuie să petreci timp prețios în trafic sau să stai în cozi. Poți completa datele necesare, poți selecta opțiunile preferate și poți finaliza plata în doar câteva minute.

4. Economii…pur și simplu: După cum spuneam, prin Sherlook.ro este ușor să alegi RCAul cu cel mai mic preț. Mai mult decât atât însă, poți economisi prin reducerea costurilor administrative asociate cu încheierea tradițională a unei polițe RCA.

5. Suport online: Găsești la noi oricând asistență rapidă și eficientă pentru întrebări sau probleme legate de polița ta RCA.

Așteptăm să ne spui de ce ajutor ai nevoie pentru a încheia o nouă poliță RCA.

Logo Economo
E-mail de contact
info@economo.ro
Telefon asistență
031 005 50 05
Economo.ro - este denumirea comercială a site-ului de intermediere în asigurări, utilități de gaz, energie, comunicații și TV marcă a Aggregation Insurance asistent în brokeraj SRL (AGGI) cu sediul în București, sector 1, Calea Floreasca nr.169A, corp A. Înregistrată la Registrul Comerțului J40/19691/2021 și având cod unic de înregistrare 45207767.

AGGI este înregistrată în Registrul Intermediarilor secundari cu codul RAJ-530881, în calitate de asistent în brokeraj al S.C. SAFETY BROKER DE ASIGURARE S.A având număr de înregistrare la Registrul Comerțului nr. J40/6184/2005, CUI: 17437817, fiind înregistrată în Registrul Brokerilor de Asigurare (registrul Intermediarilor principali) cu codul RBK 293/2005.
SSL encryption logo
Logo Economo

©2024 Economo