Sherlook.ro – asistentul tău virtual

S-a lansat Sherlook.ro – asistentul tău virtual.

 Mai multe detalii aici.

Vezi serviciile

S-a lansat Sherlook.ro – asistentul tău virtual 

Decembrie vine cu vești bune pentru cei care apreciază ajutorul unui asistent virtual pentru încheierea de asigurări și nu doar pentru asta. S-a lansat Sherlook.ro – un portal care te ajută să închei o poliță de asigurare în doar câteva click-uri. Cere o ofertă de preț și poți câștiga un voucher de 100 de EUR pe care să îl folosești pe Elefant.ro.

Regulamentul este disponibil aici!

Conceptul care stă la baza portalului Sherlook.ro este simplu, pentru că simplu vrem să îți fie și ție să închei asigurările de care ai nevoie, oricând. Funcționează ca un asistent virtual pe care îl ai la dispoziție 24/24 ore, 7/7 zile.

1) Introduci datele necesare asigurării o singură dată. Ca un asistent devotat, le ține minte pentru tine și data următoare ai o nouă poliță cu doar câteva click-uri

2) Este mereu obiectiv și te ajută să compari și să alegi produsele de asigurare care ți se potrivesc cel mai bine

3) Este consultantul tău oricând ai nevoie de informații despre asigurări și nu numai. Găsești pe Sherlook.ro articole cu informații utile și un chat la care poți apela

Nu vrem să ne crezi pe cuvânt. Vrem să testezi Sherlook.ro și să te convingi. Dacă ne dai și feedbackul tău ca urmare a experienței, este cu atât mai bine. Pentru toate acestea, poți primi un voucher de 100 EUR pe care îl poți folosi pentru ce îți dorești de pe Elefant.ro.

Pe scurt...dacă tot te ajută Sherlook.ro să economisești timp pentru că se ocupă rapid de asigurările tale, de ce să nu folosești acel timp citind cărțile pe care ți le dorești de la Elefant.ro sau făcând cumpărături online la ei?

Detaliile concursului

Oricine se inscrie in popupul de abonare si cere o oferta RCA pe Sherlook.ro în perioada 28 noiembre 2022 – 20 decembrie 2022 poate deveni eligibil pentru intrarea în concurs. 

Valoarea voucherelor este de 100 EUR fiecare și pot fi folosite pe elefant.ro pentru comanda oricăror produse, una dintre condiții fiind ca voucherul să fie folosit integral la o singură comandă. Voucherele nu sunt nominale, așa că, dacă ai tot ce îți dorești din ceea ce găsești pe elefant.ro, îl poți face cadou cuiva drag.

Cu ce te ajută Sherlook

Ne dorim ca Sherlook.ro să devină asistentul virtual care îți face viața mai ușoară. Asigurări, abonamente de telefonie, internet, furnizorii de energie și gaze...toate vor fi pentru tine puncte bifate rapid pe listele cu responsabilități financiare lunare cu doar câteva click-uri pe Sherlook.ro.

Începem însă cu asigurările în această etapă. Asistentul tău de la Sherlook.ro așteaptă să îl pui la încercare. Te poate ajuta cu:

1) Asigurări auto

2) Asigurări de călătorie

3) Oferte de internet

Ne împrietenim, vezi cu ce îți putem fi de folos și apoi mergem la pașii următori și te ajutăm să ai cele mai avantajoase contracte de electricitate și gaz, cele mai potrivite oferte de abonamente de telefonie mobilă și internet și nu numai.

Așadar, profită de acest moment de lansare. Poți fi printre primii care testează beneficiile aduse de un asistent virtual și poți primi și un premiu pentru acest lucru.

Regulamentul este disponibil aici!