S-a lansat Sherlook.ro - RCA online și nu numai

Piața de servicii financiare online are începând de acum un nou jucător – portalul Sherlook.ro. Gândit ca un asistent virtual, obiectivul acestuia este să facă pentru oricine experiența cumpărării de asigurări online cât mai rapidă și mai eficientă.

 

Încercați să calculați online prețul asigurării RCA

Vezi ofertele

S-a lansat Sherlook.ro – asistentul tău virtual prin care închei RCA online și nu numai

Piața de servicii financiare online are începând de acum un nou jucător – portalul Sherlook.ro. Gândit ca un asistent virtual, obiectivul acestuia este să facă pentru oricine experiența cumpărării de asigurări online cât mai rapidă și mai eficientă.

Sherlook.ro este un generator și un comparator de oferte foarte eficient, care vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp la încheierea unei asigurări (RCA online și asigurări de călătorie, în prima etapă) fără a se lipsi însă de posibilitatea de a analiza și de a compara cele mai competitive oferte și de a o alege pe cea care li se potrivește.

În prima etapă a lansării, asistentul virtual de la Sherlook.ro oferă RCA online și asigurări de călătorie celor care vor testa noua experiență de încheiere a polițelor online.

Sherlook.ro - asistentul tău virtual

Cu ce vine nou Sherlook.ro pe piața de RCA online și nu numai?

Sherlook.ro este mai mult decât un agregator și un comparator de oferte. Este un portal optimizat astfel încât să vină în sprijinul clienților ca un adevărat asistent virtual.

 1. Este suficient să introduci datele bunurilor și ale persoanelor asigurate o singură dată. Ulterior, pentru reînnoiri sau adăugarea de alte asigurări (în afară de RCA online și asigurări de călătorie), este suficientă introducerea numelui/numărului de înmatriculare pentru ca restul de date să se pre-completeze automat
 2. Oferă posibilitatea organizării, personalizării și editării datelor despre bunuri și persoane asigurate prin simpla accesare a contului personal.
 3. Portalul va integra servicii din sfera de asigurări, dar nu numai. În faza sa finală de dezvoltare, va oferi posibilitatea de alegere a celei mai potrivite oferte de furnizare de gaz, energie electrică, de internet, telefonie mobilă și chiar alegerea celor mai bune oferte la telefoane mobile.

Avantajele de a folosi Sherlook.ro pentru RCA online și nu numai

 1. Este accesibil oricând, 24/24 ore, 7/7 zile. Nu ai nevoie să comunici cu nimeni când vrei un RCA online sau o asigurare de călătorie.
 2. Îți oferă o viziune de ansamblu asupra ofertelor disponibile în piață.
 3. Te ajută să alegi cea mai potrivită ofertă pentru tine (raportat nu doar la preț, ci și la serviciile incluse).

Ce urmează la Sherlook.ro după serviciul de RCA online și asigurări de călătorie

Sherlook.ro este doar în prima sa etapă de dezvoltare. Începe prin a oferi RCA online și asigurări de călătorie – unele dintre cele mai căutate produse de protecție financiară în acest moment. Urmează completarea portofoliului de produse și servicii cu:

 1. Alte tipuri de asigurare (spre exemplu, asigurările de locuință)
 2. Servicii de energie și gaz – asistentul virtual te ajută să alegi cele mai potrivite oferte într-o piață relativ recent liberalizată
 3. Servicii de internet și telefonie mobilă  - ai posibilitatea să compari rapid și să alegi cele mai potrivite oferte ale operatorilor din piață
 4. Telefoane mobile – dincolo de ofertele de abonamente de telefonie mobilă, Sherlook.ro te va ajuta să alegi rapid și să achiziționezi telefonul mobil care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Valorile și misiunea Sherlook.ro – asistentul tău virtual

Există o serie de principii și obiective care au stat la baza conceptului Sherlook.ro. Din ele se desprind valorile și misiunea după care se dezvoltă:

 • Timpul înseamnă bani

Nu trebuie să alergi permanent după cea mai bună ofertă. Nu trebuie să plătești cu timpul tău prețios un preț bun. Sherlook.ro te ajută să economisești și timp, nu doar bani.

 • Online este mereu mai simplu

Știi deja că cele mai rapide cumpărături, rezervări de bilete de orice fel, plăți și multe altele se realizează online. Sherlook.ro completează paleta de servicii și produse pe care le poți accesa oricând, online.

 • Meriți cele mai bune oferte

Nu trebuie să plătești pentru nimic mai mult decât merită. Introduci datele o singură data și obții o ofertă completă din care alegi furnizorul care oferă cel mai bun preț pentru produsul/serviciul care ți se potrivește.

 • Oferim mereu mai mult decât aștepți

Știm că experiența încheierii de asigurări online și de găsire a ofertelor potrivite poate fi mai bună decât oferă piața actuală din România. Acesta este rolul Sherlook.ro – să ducă experiența contractării de servicii financiare online la un alt nivel prin ușurarea întregului proces.

 • Detaliile fac diferența

De când am construit Sherlook.ro, am ținut cont pas cu pas de experiența clientului. Călătoria lui prin portalul trebuie să fie una ușoară și plăcută, să îl ajute să schimbe stresul de a fi nevoit să aleagă un serviciu cu relaxarea unei decizii mai ușoare și mai rapide decât se aștepta.

Nu ne crede pe cuvânt! Testează serviciile asistentului virtual de la Sherlook.ro!