Info televiziune

Cel mai bun abonament TV –bucură-te de televiziune la cele mai mici prețuri din piață.

Ca să fii primul care află despre aceste oferte abonează-te apăsând butonul de mai jos

 


Acest serviciu nu este momentan disponibil, dar te poti înscrie mai jos pentru a fi informat despre noutăți. 

 

Înscrie-te acum

Abonamente de televiziune prin cablu sau satelit

 

Televiziunea este probabil serviciul cel mai prezent în casele românilor. Ne dorim acces la cât mai multe canale, servicii de cea mai bună calitate și, desigur, cele mai bune prețuri. Asta face ca, în ultimii ani, ofertele furnizorilor de televiziune – prin cablu sau satelit – să se diversifice mult. 

 

Compară ofertele de televiziune

 

Când îți alegi un furnizor de televiziune și oferta de abonament potrivită, comparatorul de la Sherlook te scutește de timp pierdut și bătaie de cap, pentru că sunt mai multe elemente la care trebuie să te gândești:

Acoperirea: trebuie să știi, înainte de toate, ce furnizori au acoperire în zona în care locuiești tu. Ofertele lor va trebui apoi să le analizezi.

Tipul de televiziune: poate vrei televiziune prin cablu sau poate vrei televiziune prin satelit. Aici contează mult ce este important pentru tine. Cu televiziunea prin cablu, ai o foarte bună calitate a imaginii. Cu televiziunea prin satelit, în funcție de furnizorul ales, poți avea acces la foarte multe canale, inclusiv din străinătate. 

La televiziunea prin cablu poți alege între cablu analogic sau cablu digital, diferența principală fiind calitatea imaginii. Doar prin cablu digital poți accesa variantele HD ale diverselor posturi de televiziune. La DIGI, unul dintre cei mai mari furnizori de televiziune din România, diferența de preț între cele două tipuri de televiziune prin cablu este de 6 lei. 

Tipul de contract: Fii atent când alegi o ofertă de televiziune, pentru că este posibil să ai o perioadă contractuală minimă pe care, dacă nu o respecți și dacă vrei să închei contractul mai devreme, ajungi să plătești penalizări. 

Pachete suplimentare: În funcție de preferințele tale referitoare la ceea ce urmărești la TV, este posibil să ți se potrivească oferte de abonamente care includ pachete ample de programe sportive/ abonamente la servicii de tipul HBO MAX sau alte tipuri de bonusuri.

Bonusuri: Pentru a atrage clienți, anumiți furnizori includ în ofertele lor și cadouri de tipul electrocasnicelor, abonamente gratuite pe un an la diverse platforme de streaming și nu numai. 

 

Canalele la care ai acces prin diverse abonamente de televiziune

 

Diversitatea pachetelor disponibile acum în piață este foarte mare, ceea ce face decizia mai grea dacă nu folosești un comparator de oferte rapid și complet cum este cel de la Sherlook.

Poți pleca de la un abonament de baza prin cablu (analogic sau digital) care include minim 50 de canale (TVR, PRO TV, Antena 1, Antena 3, DIGI 24, Realitatea TV, canale de muzică, canale de desene animate, canale de filme, știri, lifestyle, religioase și multe altele). 

Poți face upgrade către un abonament prin cablu digital, care îți aduce și pachetul de canale HD, cu imagine mult mai bună, și care poate ajunge la mai mult de 200 de canale incluse. De asemenea, poți opta pentru televiziunea prin satelit, care îți poate oferi acces la sute de canale din tară și din afara acesteia. 

Anumiți furnizori, cum sunt ORANGE sau DIGI, îți oferă acces și la HBO MAX , Cinemax și posibilitatea de a plăti, prin serviciul lor, și abonament la NETFLIX. 

De asemenea, pentru prețuri mai mici de 10 lei pe lună, poți contracta acces la pachete de canale în limba maghiară.

 

Principalii furnizori care oferă televiziune

 

La nivel național, furnizorii de televiziune cu cea mai mare acoperire sunt DIGI, VODAFONE, ORANGE și FOCUS SAT. Oferta lor de servicii include televiziune prin cablu analog, digital sau televiziune prin satelit. 

În afară de aceștia, la nivel local mai sunt și furnizori mai mici, care oferă, la rândul lor, pachete de televiziune prin cablu sau prin satelit.

Prețurile abonamentelor de televiziune pleacă de la 26 de lei și pot ajunge la peste 100 de lei, în funcție de pachetele și extra-opțiunile alese.

Întrebări frecvente:

Da, poți avea de la același furnizor și servicii de televiziune, și internet și telefonie (fixă și/sau mobilă). Uneori este chiar recomandat să optezi pentru această variantă. Poți avea preț mai mic pentru serviciile alese și poți gestiona mai ușor contractele când este vorba de un singur furnizor.

La televiziunea prin cablu, anumiți furnizori te lasă să accesezi serviciul și de pe 4 televizoare. Pentru mai mult de atât, este necesară o extensie a abonamentului.

La televiziunea prin satelit, poți folosi serviciul pentru 2 sau 3 televizoare. 

În principiu, cel mai ieftin serviciu este cel de televiziune prin cablu analogic. Prețul este de aproximativ 5 EUR. 

Cel mai sigur este însă să verifici prin comparatorul Sherlook să găsești cea mai bună ofertă pentru zona ta.